Over Afric'Sanaga

Maak kennis met onze Afric'Sanaga

Africa Sanaga is een humanitaire organisatie die optreedt in de frontlinie van crises, armoede en gezondheidsproblemen. Wij treden op als reactie op noodsituaties om langetermijnoplossingen te bieden aan slachtoffers van rampen en kwetsbare mensen. Onze missies zijn erop gericht om mogelijke blijvende verandering mogelijk te maken.

  • Bescherming van leven en gezondheid

  • Gezondheidsbevordering moeder/kind

  • Een kind of gezin sponsoren.

Word vrijwilliger

Werk met ons samen voor een
beter leven en een betere toekomst

Recent gestelde vragen

Mensen stellen regelmatig enkele vragen aan ons

Voor, tijdens en na noodsituaties op humanitair gebied is AFRIC'SANAGA ter plaatse aanwezig om essentiële hulp en hoop te zoeken voor kansarme personen en gezinnen. Apolitiek en onpartijdig kunnen we echter niet neutraal blijven als het gaat om het beschermen van de rechten van kinderen en het redden van hun leven en hun toekomst.

Leer hoe u hulp kunt krijgen

Vraag het aan Afric'Sanaga?

Apolitiek en onpartijdig kunnen we echter niet neutraal blijven als het gaat om het beschermen van de rechten van kinderen en het redden van hun leven en hun toekomst.

Waar werkt Afric'Sanaga?

Afric'Sanaga werkt in 3 Afrikaanse landen om de meest kansarme kinderen en gezinnen te bereiken.

Hoe kan ik doneren aan Afric'Sanaga?

Bedankt dat u Afric'Sanaga financieel wilt steunen. Ons werk is volledig afhankelijk van vrijwillige bijdragen. Doneer nu of ontdek andere manieren om iets terug te doen.

Hoe financiert Afric'Sanaga zijn activiteiten?

Het werk van Afric'Sanaga wordt volledig gefinancierd door de vrijwillige steun van miljoenen mensen over de hele wereld en door onze partners in staten, het maatschappelijk middenveld en de publieke sector. Voor gedetailleerde informatie, zie het meest recente jaarverslag van Afric'Sanaga.