Wij, van Stichting Afric’Sanaga, zijn trots op de 27-jarige studensahoudatou-tegnamite Sahoudatou Tegnami. Zij heeft, na jaarlijkse bijdrage van ons voor schoolgeld en –materiaal, haar BTS (vergelijkbaar met HBO-diploma) behaald van de studie Marketing en Commerce! Ook heeft ze inmiddels haar toelatingsdiploma voor de universiteit behaald en gaat nu starten met de studie Marketing en Communicatie. Ze gaat er helemaal voor om haar licence te behalen (Frans diploma na drie jaar universiteit/ universitaire bachelor). Ondertussen maakt ze zich nuttig bij onze partnerorganisatie in Bénin. Een heel mooie win-win!

Sahoudatou is ons, en jullie, onze donateurs, heel erg dankbaar en heeft daarom een brief geschreven. Deze kunt u hieronder lezen, met daarna de vertaling. Uiteraard gaan wij door haar te ondersteunen.


“ J’adresse mes vifs et sincères remerciements à la fondation “Afric’SANAGA“ ; qui a accepté de payer ma scolarité  et dont suis-je aujourd’hui étudiante avec un Brevet de Technicien Supérieur (BTS 2016). Sans sa contribution de toutes les années, ma formation n’aurait pas été menée à la préparation de la licence de l’année 2017.

Je  témoigne également mes sentiments de gratitude et mes remerciements à Mr Georges Alex AMBADIANG, son épouse Mme Vera AMBADIANG BUIJS et leurs enfants : Hélios, Eden, Rhéa et Georges qui représentent une seconde famille pour moi et j’en suis fière d’être parmi vous.

Que Dieu prospère “Afric’SANAGA“. Amen !

sahoudatou-2                            TEGNAMI Sahoudatou

Vive Afric’SANAGA !

Vive Afric’SANAGA !

Vive Afric’SANAGA !”

“Ik richt mij tot Stichting Afric’Sanaga om mijn grote en oprechte dank uit te spreken; voor het betalen van mijn schoolgeld en dat ik vandaag de dag studente ben met een HBO –diploma (BTS 2016). Zonder de bijdrage van Stichting Afric’Sanaga al die jaren, had ik mijn opleiding niet kunnen continueren tot aan de voorbereidingen voor het ‘Licence’ in het jaar 2017.

Ik betuig ook mijn oprechte gevoelens van dankbaarheid aan dhr. Georges Alex Ambadiang, zijn echtgenote mevr. Vera Ambadiang-Buijs en hun kinderen: Helios, Eden, Rhea en Georges die voor mij als een tweede familie zijn en ik ben er trots op bij jullie te mogen zijn.

Opdat God Afric’Sanaga veel voorspoed geeft. Amen!

TEGNAMI Sahoudatou

                                                        Leve Afric’Sanaga !

                                                                      Leve Afric’Sanaga !

                                                                                             Leve Afric’Sanaga !”

Catégories de Uncategorized